Izolarea termica

Izolarea termica

Izolarea termica a conductelor din casa ta este necesara, mai ales daca locuiesti intr-un climat, in care temperatura poate ajunge in apropierea sau sub punctul de inghet. Tevile inghetate se pot sparge cu usurinta, provocand daune grave. Iata cativa pasi simpli pentru a-ti proteja casa. Primul lucru de facut, iarna, este de a identifica toate zonele in care conductele si instalatiile sanitare sunt expuse la temperaturi de inghet.

Bucataria

Cand cumparati robinete pentru bucatarie, puteti selecta din potentialii producatori, stiluri, desene si modele prin comparatie. O locuinta moderna solicita, de asemenea, aplicarea armaturilor, care sunt la acelasi nivel cu tendintele pietei, mereu in schimbare si in dezvoltare.

Baia

O baie cu instalatii sanitare bune, este foarte importanta pentru fiecare resedinta. Pentru a scapa de scurgeri si alte probleme sanitare, trebuie sa stiti cateva sfaturi esentiale. In orice resedinta, baia este una dintre cele mai importante camere, care reflecta statutul locuintei noastre curate si igienice.