Alege cel mai bun instalator

Obtinerea recomandarilor de la rude, prieteni sau persoane cu care lucrati se numara printre cele mai bune moduri de a gasi cel mai bun expert in sanitare. Evident, ca fiind un bun expert in sanitare nu este neaparat suficient. Trebuie sa angajezi o companie de instalatii sanitare, care sunt capabili sa faca bine munca si rapid.

Polipropilena sau Cupru?

Polipropilena sau Cupru?

Avantajele instalatiilor termice si sanitare din polipropilena: – in cazul conductelor pentru incalzire in pardoseala, se recomanda tevile de polipropilena, deoarece sunt mai groase si rezista mai bine la presiune.-nu se oxideaza, au rezistenta crescuta la coroziune chimica tevile nu trebuie izolate. – sunt eficiente datorita faptului ca nu pierd caldura. – sunt economice. Dezavantaje: – nu sunt estetice, datorita aspectului masiv, mai ales in zonele de imbinare. Avantajele instalatiilor termice si sanitare din cupru: – sunt singurele instalatii care au o garantie de 50 de ani. – sunt rezistente la dezastre naturale datorita elasticitatii. – economie de spatiu datorita faptului ca nu necesita infiletare. Dezavantaje: – tevile trebuie izolate impotriva umiditatii si a aburului, altfel se oxideaza. – sunt mai scumpe. – aciditatea la apa, ph-ul apei trebuie sa fie intre 6.5 si 8.5.

Verificare instalatie auto aer

In general, suntem obisnuiti sa simtim utilitatea sistemului de aer conditionat doar atunci cand temperatura de afara devine caniculara.Insa sistemul de climatizare nu se foloseste doar la racirea aerului din interior in timpul verii, el permitand de asemenea incalzirea si dezaburirea rapida a geamurilor, in timpul iernii.De aceea este foarte important ca sistemul sa functioneze la parametri normali. Prin pornirea sistemului de aer conditionat odata la 2-3 saptamani permitem lubrifierea acestuia, evitam pierderea etanseitatii , implicit evitam unele cheltuieli nedorite si prelungim durata de viata a sistemului.